Smo neločljiva, energična in s plesom zasvojena ekipa mladih, toda izkušenih plesalcev. V svoji plesni karieri smo do danes osvojili že mnoge laskave nazive, med drugim naslove večkratnih državnih, evropskih in tudi svetovnih prvakov.
Nekateri mlajši člani ekipe oz. začetniki si želimo pogumno in samozavestno stopati po poti naših vzornikov, zato si želimo čim večkrat odplesati naše superduper koreografije, ter tako pridobiti dragocene izkušnje, ki jih potrebuje vsak plesalec!
Na nastopih pred publiko in na tekmovanjih se noro zabavamo, saj se z nami vedno zabava tudi naše občinstvo. Ne vrjamete? Povabite nas, da se predstavimo tudi vam in vašim gostom!                                                                                         

      Nastopajoče skupine ter njihova starostna struktura:Slovenija ima talent avdicija (11)

- VIP malčki (2-6 let)                                             

- Break Dance (6-20 let)

- Hip Hop (6-20 let)

- Melbourne Shuffle (8-15 let)

- Cheer Dance – navijačice (6-20 let)

- Akrobati (na kanvasu in/ali napihljivem parterju)

Plesni nastopi običajno trajajo 3 minute, za atraktivnost nastopa pa poskrbijo tudi naši plesni kostumi in nepogrešljiv širok nasmeh na obrazu. Zanimive in kreativne plesne koreografije nam pripravljajo najboljši trenerji: Edi, Tomi, Naja, Mateja in Tanja!
Pokličite nas na 040 600 006 ali pišite nam na info@VIPdance.si. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Več o ponudbi profesionalnih nastopov skupin Maestro, Go-Breakers, VIP leaders za poslovne dogodke, srečanja in zabave pa si lahko pogledate na www.VIPevents.si in nas kontaktirate na info@VIPevents.si